Bemutatkozás

Több, mint 10 éve dolgozok a pályán, gyakorló gyógypedagógus-logopédusként. Ismerem az utazás nehézségeit, a gyakorlóanyag sokszorosításának buktatóit. Ezért néhány évvel ezelőtt azon kezdtem el gondolkodni, hogyan lehetne olyan feladatgyűjteményeket, munkafüzeteket készíteni, amelyek szakmailag megállják a helyüket és megfizethető áron beszerezhetők.  Célom a kollégák, a beszédhibás gyerekek és szüleik megsegítése könnyen hozzáférhető kiadványokkal, melyek a szakmai munkát és az otthoni gyakorlást is támogatni tudják. Fontos, hogy a tévesztett hangok kialakítását mindig szakember végezze el. A kialakított hangok automatizálásában, gyakorlásában a szülőnek is nagyon fontos szerepe van. A kiadvány feladatait csak szakember „mentorálásával” végezzék a szülők!

Egyre több zöngétlenítési tendenciát mutató gyermekkel találkozom a munkám során. Ezen a területen még viszonylag kevés a kiadható gyakorolni való, így én magam is sok feladatlapot készitek. Ezekből gyűjtöttem most össze 3 feladatgyűjteménybe valót és osztom meg a nyilvánossággal. Egyszerű, letisztult és könnyen kezelhető füzetet szerettem volna létrehozni, melynek kedvező ára miatt akár a szülőkkel is meg lehet vásároltatni őket. Reméljem, hogy hasznosnak találják és kedvüket lelik a Zöngi-ben!

Az artikulációs zavarok terápiájában is hasznosak lehetnek egyszerű, letisztult kiadványok. Rögzítéshez, automatizáláshoz, differenciáláshoz alkalmas feladatgyűjtemény sorozatom, a logopédiában megszokott hangcsoportok szerint vannak felosztva. A Dumcsi-Diffi-Duó kiadványcsalád megjelenése folyamatos. Egyszerű, de ugyanakkor változatos feladatokkal segítik a terápiás munkát és az otthoni gyakorlást egyaránt.

Játékötletekkel, változatos képességeket fejlesztő, ingyenesen letölthető feladatlapokkal is támogatom a pályán dolgozó kollégáimat,a szülőket és a gyerekeket.

A kiadványok a Betűbazárban megvásárolhatók!

Jó munkát és minden jót kívánok!

Fejér Noémi
logopédus